torstai 3. joulukuuta 2009

Pumpkin Bread

Jatketaan vielä kurpitsaohjeilla, täällä suositaan Holiday-herkkuna Pumpkin Breadia, joka nimestään huolimatta on makea kuivakakun tyylinen herkku.

Mukailin ohjetta netistä löytämistäni ja keittokirjoista lukemistani mieleisekseni ja onnistuin siinä mielestäni aika hyvin. Ohjeesta tulee kaksi vuokaa tai itse tein yhden leipävuoan ja muffinssipellillisen muffinseja.

Pumpkin Bread
2 cups sugar
1 cup cooking oil
4 eggs
3 1/2 cups all-purpose flour
2 tsp baking soda
1 1/2 tsp salt
1 tsp cinnamon
1 tsp nutmeg
2/3 cup water
1 1/2 cup pumpkin puree
1 cups chopped walnuts

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour loafs/pans.

In a large bowl, mix together pumpkin puree, eggs, oil, water and sugar until well blended. In a separate bowl, whisk together the flour and the dry ingredients. Stir the dry ingredients into the pumpkin mixture until just blended. Pour into the prepared pans.

Bake for about 50 minutes in the preheated oven. Loaves are done when toothpick inserted in center comes out clean.

Kuvassa olevat Muffinssit kuorrutin ja koristelin kuivatuilla karpaloilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti